Connect with us

Dersim News, Dersim Haber, Dersim

ÖSO Hayranı Türk ve Demirtaş’tan Özür Bekliyorum!

Haberler

ÖSO Hayranı Türk ve Demirtaş’tan Özür Bekliyorum!

Beşar Esad’a karşı Suriye Kürtlerinin ÖSO’nun içinde yer almasını savunan BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile Ahmet Türk’ün, ÖSO canilerinin ROJOVADA KÜRTLERE yönelik katliamdan sonra Türkiye Kamuoyuna bir açıklama ve ÖZÜR DİLEME gereği duyacaklar mı?

Musa AĞACIK*

ABD, AB, SUUDİ ARABİSTAN, KATAR ve AKP’nin büyütüp Suriye’ye saldığı cani ve katil çetelerinden oluşan ÖSO’nun katlettiği masum ve savunmasız KÜRT ÇOCUKLARININ asıl katilleri emperyalistler ve uşaklarıdır.

Emperyalistlerin kollayıp büyüttükleri ve Beşar Esad‘a karşı sözde Suriye muhalefetini oluşturan tamamı cani ve katillerden oluşmuş Özgür Suriye Ordusu/ÖSO, yaklaşık 2 yıldır Suriye’de sırf Alevi, Beşar Esad yanlısı, Ermeni, Hıristiyan, Kürt oldukları gerekçesiyle sayısız masum ve savunmasız insanı çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden tecavüz edip, tekbir sesleriyle başlarını kestiler ve kalplerini çıkarıp yediler… ÖSO’nun bu İNSANLIKTAN yoksun eylemlerine karşın BDP’li AHMET TÜRK, ABD gezisinde, “DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR” yanılgısıyla Beşar Esad’a karşı Suriye’deki Kürt hareketi PYD’nin, ÖSO’nun içinde yer alması gerektiğini söyledi!
ÖSO’nun ROJOVA da masum KÜRT çocuklarını katledişinden bir kaç gün önce bu kez BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Beşar Esad’ın devrilmesi için PYD’nin de ÖSO’ya katılması gerektiğine inandığını söyledi!

Suudi Arabistan ve Katar müftülerinin fetvalarıyla sırf Alevi ve Esad yanlısı diye savunmasız küçük kız ve kadınlara tecavüz eden, türlü işkencelerden sonra başlarını kesen ÖSO, Esad’a karşı savaşıyor diye Ahmet Türk ile Selahattin Demirtaş’ın, Suriyeli Kürtlerin ÖSO içinde yer almalarını savunmaları ister istemez insanın aklına bin türlü soruyu getiriyor ve de tüylerini diken diken ediyor! Nasıl oluyor da bunca yıldır dışlanan, eziyet gören, horlanan Kürtlerin demokratik hakları için mücadele eden yönetici durumundaki insanlar, ”DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR” algısıyla komşu bir halkı katleden cani bir örgütle ittifakı düşünüyorlar; doğrusu anlamakta zorlanıyorum!

Her türlü insani normdan uzak bu ÖSO denilen cani çetesi, ROJAVAR’da masum ve savunmasız KÜRT çocuklarını katletmeye başlayınca BDP ve bazı dostlar protesto için ayağa kalktılar! Kalkmaları da gerekiyordu kuşkusuz. Ancak gönül ister ki ÖSO canileri, öteki Suriye halklarını katlederken de kendilerine İNSANIM diyen herkesin ayrım gözetmeksizin ayağa kalkması gerekiyordu. Aynı şekilde Roboski de yoksul Kürt köylüleri katledildiğinde de Türkiye toplumunun bir kesimi yaşanan acıyı görmezden gelme utancına imza atmaktan kaçınmadılar. Göz yaşının rengi yoktur. Acı nerede yaşanırsa yaşansın hep aynıdır. Artık Kürdün acısı, Türkün acısı, Arabın acısı ilkelliğini biyana bırakıp dünyanın neresinde zorbalık ve zulüm kime yapılırsa yapılsın, ayrım gözetmeksizin tüm canilere ve katillere karşı durmamız İNSAN OLMAMIZIN GEREĞİ OLMALI.

Şimdi ”DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR” yaklaşımıyla Beşar Esad’a karşı Suriye Kürtlerinin ÖSO’nun içinde yer almasını savunan BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile Ahmet Türk‘ün, ÖSO canilerinin ROJOVADA KÜRTLERE yönelik katliamdan sonra Türkiye Kamuoyuna bir açıklama ve ÖZÜR DİLEME gereği duyacaklar mı, doğrusu merak ediyorum!

*Gazeteci

Sosyal medyada paylaşın
        
   
Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × two =

More in Haberler

To Top