Connect with us

Dersim News, Dersim Haber, Dersim

CHP’den afişleri toplayan Tunceli Belediyesi’ne tepki

Dersim

CHP’den afişleri toplayan Tunceli Belediyesi’ne tepki

Tunceli Belediyesi’nin CHP’ye ait poster ve flamaları indirmesine tepki gösteren CHP’liler belediye önünde basın açıklaması yaptı. 

CHP Dersim İl Başkanı Şükrü Kılıç ve bir grup partili, belediye önünde basın açıklaması yaparak, tepkilerini dile getirdi.

CHP İl Başkanı Şükrü Kılıç ve bir grup partili, bugün öğle saatlerinde belediye binasının önünde bir araya geldi. Atatürk Mahallesi’nde aydınlatma direklerine asılan CHP flama ve posterlerinin belediye ekipleri tarafından indirildiğini iddia eden grup, yaptıkları basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Basın açıklamasına CHP Tunceli milletvekili adayları Polat Şaroğlu ve Mesut Çoşkun da katıldı.

Belediyenin bayrak ve flamalarını indirmesini asla kabul edemeyeceklerini söyleyen CHP İl Başkanı Şükrü Kılıç, “Bir tarafta HDP, bir tarafta AKP, CHP ile uğraşıyor. HDP ‘baraj’ diyor, AKP ‘iktidar biziz’ diyor. CHP ise hak, hukuk, adalet diyor. Bu ülkeyi kurmuş, cumhuriyeti ilan etmiş bir parti olarak, davamız ülke davasıdır. Alacağımız oyu, çıkaracağımız vekili değil, çocuklarımızın geleceğini düşünüyor, tek adam rejiminin yıkılmasını istiyoruz. Belediye ekiplerinin partimizin genel başkanı ile milletvekili adaylarının posterlerini indirilmesini asla kabul etmiyoruz. Partimizin flamaları ve posterlerinin indirilmesinin gerekçesi olarak yeni dikilen aydınlatma direklerinin led ışıklarının zarar gösterilmesi olarak belirtiliyor. Bu mantıklı bir cevap değil” dedi. Açıklamanın ardından grup, olaysız olarak dağıldı.

Belediye yetkilileri ise tepkiye neden olan bölgede, yeni aydınlatma direkleri dikildiğini ve halen ışıklandırma çalışmasının sürdüğü bildirildi. Çalışmalar sırasında led ışıklarının zarar görmemesi için pankart ve bayrakların indirildiği, çalışmaların ardından da yeniden asılacağı kaydedildi.

Sosyal medyada paylaşın
        
   
Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × 2 =

More in Dersim

To Top