Connect with us

Dersim News, Dersim Haber, Dersim

'Komünist Baskan' Maçoğlu’nun durumu iyiye gidiyor

Haberler

'Komünist Baskan' Maçoğlu’nun durumu iyiye gidiyor

Devlet Hastanesinde tedavi koronavirüs tedavisi gören Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun durumu iyiye gidiyor.

Sosyal medyada paylaşın
        
   

Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimliği, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun son durumuna ilişkin açıklama gerçekleştirdi.

Açıklamada,“22 Haziran 2020 tarihinde öksürük ve halsizlik şikayetleri ile hastanemize başvuran Sn. Fatih Mehmet Maçoğlu hastanemizde CoVID-19 hastalarına ait özel olarak izole edilmiş serviste yatarak tedavisi devam etmekte olup, Genel durumu iyi olan hastamızın Bakanlığımız Bilim Kurulu’nun hazırladığı tedavi rehberleri doğrultusunda tedavisi sürdürülmektedir. Şikayetlerinde gerileme olan hastamızın şu anda yoğun bakım ihtiyacı bulunmamaktadır. Hastamızın istirahati açısından günlük bilgilendirme kurumumuzca yapılacaktır. Pandemi süresince vatandaşlarımızın maskesiz sokağa çıkmamasını ve sosyal mesafe kurallarına tam olarak uyum göstermelerinin önemini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız” denildi

Sosyal medyada paylaşın
        
   
Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine + 19 =

More in Haberler

To Top