Connect with us

Dersim News, Dersim Haber, Dersim

Tetikçi Medya Görev Başında!

Gündem

Tetikçi Medya Görev Başında!

AKP ve cemaatin tetikçi medyası yine Hüseyin Aygün’ü hedef aldı. Tetikçi medya Aygün’ün sözünü çarpıtarak Aygün’ü hedef gösterdi. 
Dersimnews.com – AKP ve cemaatin tetikçisi medyası Dersim Milletvekili Hüseyin Aygün‘e karşı yeni bir linç kampanyası başlattı. sabah, star, vatan, milliyet gazeteleri ile  samanyolu, ensonhaber, haber7 internet siteleri gibi cemaatin ve AKP’nin tetikçiliğini yapan gazeteler ve internet siteleri Hüseyin Aygün’ün sözlerini çarpıtarak yalan haber ürettiler.

Aygün’ün Nazım Hikmet’in bir şiirinde polisler için söylediği “İnsandan çok eşyaya benziyorlar” sözünü çarpıtan tetikçi medya, Aygün’ün polislere “eşek” dediğini yazarak yalan söylemekte sınır tanımadı.  Tetikçi medya yalan haber üretmekle kalmadı, Aygün’ü hedef gösterdi.

İŞTE TETİKÇİ MEDYANIN HABER BAŞLIKLARI:

Vatan:  Hüseyin Aygün’den polislere şok sözler!
Milliyet: Aygün polislere eşek dedi
Ensonhaber: PKK’lılara iyi çocuklar diyen adamdan polislere iğrenç benzetme: polisler eşek bile olamaz
Sabah: Hüseyin Aygün yine ortalığı karıştırdı
Haber7: Türk polisine “eşek”li hakaret etti 
Star: CHP’li vekilden çirkin sözler
Samanyoluhaber: Hüseyin Aygün’den CHP’yi zora sokacak açıklama
Akit: PKK ve DHKP-C’nin CHP Temsilcisi  Hüseyin Aygün’den şok sözler

AYGÜN’DEN TETİKÇİ MEDYAYA CEVAP

Tetikçi medyanın hedefinde olan Hüseyin Aygün, kendisi hakkında yapılan yalan haberlere cevap verdi. Aygün sözlerini çarpıtarak yalan haber üreten tetikçi medyayı sert sözlerle eleştirdi.

İşte Aygün’ün açıklaması:  

AKP tetikçisi medya şahsıma karşı “yeni ve yine” bir taarruz halinde; sözde polislere “eşek” demişim! Terörle Mücadele Polisleri ile ilgili “eşyaya benziyorlar” sözlerimi bu defa manşet yapmışlar! Bu cümle Nazım Hikmet’e ait bir şiirdendir! Kendisini yargılayan mahkeme heyetine “İnsandan çok eşyaya benziyorlardı” der Nazım. Elbette AKP  yalakası din tüccarı medya büyük şair Nazım’ı okumaz. Bunu onlardan beklemiyoruz. TEM polisleri avukat bürolarını basıyor; avukatları dövüyor; öğrenci evlerini; kültür merkezlerini basıyor; 18 yaşındaki öğrencinin başını kırıyor; mahkeme salonlarında ‘terör’ estiriyor; sizden ses yok; çünkü Başbakan Tayyip Erdoğan’ın tetikçisisiniz! Tayyip hedef gösteriyor; hiçbir “özelliği” olmayan özel savcılarınız; “terörle mücadele” polisleriniz Antalya Belediye Başkanı’nı bile gözaltına alarak “terör” estiriyor! Sizden hiçbir ses yok! Evet tıpkı sabah söylediğim gibi; emekçi binlerce polisimizi tenzih ederek tekrar belirtirim; Terörle Mücadele Şubesi polisleri ve yargı, Cemaatin ve AKP Hükümetinin bir aletidir. Onlar eşyadırlar. Nazım’ın dediği gibi “İnsandan çok eşyaya benziyorlar.” AKP onları barbarca kullanmaktadır. O polisler gibi siz de bir gün halka hesap verirsiniz

Sosyal medyada paylaşın
        
   
3 Comments

3 Comments

  1. Vengdar

    31/01/2013 at 23:49

    (Reyna kerd rast / yeniden düzeltildi)

    Kısa bir not,
    en başta milletvekillerimiz ve halkımız bir noktada hassas olmalı. Kutuplaşma bir kar getirmez. Kutuplaşma veya sert çıkışlar karşılıklı kırgınlıkları artırır ve kinleşmeye yol açar. Kavga hep yeniden körüklenir. Bu durumun her iki tarafa bir faydası olmaz.

    Soru:
    Dersim ne zaman uyanır?
    Dersim,”şiya (perda) verrê çımunê ho”, yani gözlerinin önündeki gölgeyi veya perdeyi ne zaman kaldırabilir?
    Dersim ne zaman kendine gelebilir, ne zaman kendi olabilir?
    Bilmem!

    Eğer bir gün Dersim veya Dersimliler bir noktaya dikkat ederlerse belki şiddete kurban olmazlar ve kazanabilirer:
    Birinci şart:
    Bir insanın, bir partinin veya bir kurumun polik görüşü önplanda tutulmamalı, önplanda tutulmamali, yani bir şahsın veya bir partinin sağcı veya solcu olması önemli değil, önemli olan bunun Dersime, Dersimlilere, ALEVİLERE VE ZAZACA´YA bakış açısıdır. Dersim için yaptığı somut ve iyi şeylerdir, somut hizmettir, verdiği ve yerine getirdiği sözlerdir. Uyutma, unutma veya avutma değildir.
    Bazen bir kesimin, vaadlerlerniyle bakarsınız ki bizleri daha çabuk kullanır, daha rahat kandırır. Ve sonunda görürsünüz ki zarardan başka geriye bir şey bırakmaz.
    Her şey değişkendir, bu gün iyi olan, yarın kötü olur! Muhalefetdeyken iyidir, iktidara gelince unutur veya tersini yapar! Hiç bir şey sabit değildir!

    Tekrar: Bir insanın, bir partinin veya bir kurumun sağcı veya solcu olması önemli değil, önemli olan Dersime, Dersimlilere, ALEVİLERE VE ZAZACAYA bakış açısıdır. Dersim için, Dersimin kültürel değerleri ve doğası için yaptığı somut şeylerdir, iyi şeylerdir. Ve vijdanlı olmasıdır.

  2. Hayleme

    03/02/2013 at 10:51

    Sevgili Hüseyin Aygün yaptiklariyla sosyal yazili ve görsel medyadaki söylemleriyle citti anlamda basarili buldugum bir insan.. Efendilerin degil bireylerinde siyasi düsüncelerinin ve siyasi duruslarinin, dogularinin olabileceginin icinde bulundugu ortam icerisindeki yegáne temsilcisi.. Bütün bunlara ragmen yinede sevgili Aygün`ün Chp gibi bir siyasi olusum icerisinde yer almasi bence üzücü bir durum.. Her ne kadar sosyaldemokrat bir parti olarak lanse edilsede özünde kemiklesmis degerleri olan cok seslilige cok renklilige tahammülü olmayan bulundugu siyaset yaptigi ülke icerisindeki farkli etnik köken ve kültüre mensup insanlari o ülkenin zenginligi olarak göremeyen bunun tam aksine o insanlara olan tahammülsüzlügünü her firsatta bir sekilde dillendiren bir partinin sosyaldemokrasi`den payina düseni almis olmasini düsünmek bana pek gercekci gelmiyor..

  3. erdal

    04/02/2013 at 18:51

    kızılbaşların piri hüseyin aygünün kaleminden öperim

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

eleven − 4 =

More in Gündem

To Top