Connect with us

Dersim News, Dersim Haber, Dersim

Ali ve Berkin Durumu Ciddi, Dilan İyileşiyor

Yaşam

Ali ve Berkin Durumu Ciddi, Dilan İyileşiyor

Polislerin attığı gaz bombalarının hedefi olan üç gencin ikisi yaşam mücadelesi veriyor.  Ali İsmail Korkmaz (19) ve Berkin Elvan’ın (14) durumu ciddiyetini koruyor.

Dersimnews.com – Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesin yoğun bakım servisinde tedavisi süren üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz (19) için ise umutlar tükeniyor.


ALİ VE BERKİN’İN DURUMU CİDDİ

İsmail Ali Korkmaz

Ali İsmail Korkmaz (19)

Eskişehir’de Gezi Parkı eylemlerine destek verdiği sırada 2 Haziran’da kimliği belirlenemeyen kişilerce darbedilen ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesin yoğun bakım servisinde tedavisi süren üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz (19) için ise umutlar tükeniyor.

Ali İsmail Korkmaz’ın da hayati tehlikesinin sürdürünü anlatan avukat ağabeyi Gürkan Korkmaz, “Kardeşim Eskişehir’de yapılan Gezi Parkı eylemine katılmış. Burada sivil ve eli sopalı olduğu belirtilen bazı kişilerin saldırısına uğradığını arkadaşlarına anlatmış. İzmir’deki gibi sivil polis mi yoksa sivil vatandaşlar mı onu bilmiyoruz. Ancak kardeşimin omzunda ve kafasında darp izleri var. Yapılan ilk müdahaleden sonra,eve gelmiş. Ancak daha sonra durumunun ağırlaşması üzerine tekrar hastaneye başvurduk. Hastanede kendisine beyin kanaması geçirdiği teşhisi konuldu” diye konuştu. Baba Şahap Korkmaz ise oğlunun iyileşeceğine dair umutları kalmadığını belirterek, “Bir sefer dövmüşler bayılmış, kendi kendine ayılmış. Eve gideyim derken tekrar karşılaşmışlar, tekrar vurmuşlar. Böyle bir vicdansızlık olamaz” dedi. Kormaz, ailesi tek isteklerinin oğullarına bunu yapan saldırganların bulunarak yargı önünde hesap vermesi olduğunu söyledi.

Berkin Elvan (14)

Berkin Elvan (14)

Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde polisin attığı gaz bombası kapsülünün başına gelmesi sonucu yaralanan 8. sınıf öğrencisi Berkin Elvan’ın uyutulmaya devam ettiği, bilincinin kapalı olduğu kaydedildi.
Okmeydanı’nda polisin attığı gaz bambası kapsülü ile başından ağır yaralanan ve beyin kanaması geçiren Berkin Elvan’ın (14) durumunun ciddiyetini koruyor.

 

 

 

 

 

 

DİLAN’IN DURUMU İYİ

Atılan gaz bombası ile başından yaralanan Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü 1. sınıf öğrencisi Dilan Dursun’un da durumunun iyi olduğu belirtiliyor.

Dilan Dursun

Dilan Dursun

Sosyal medyada paylaşın
        
   
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − seven =

More in Yaşam

To Top