Connect with us

Dersim News, Dersim Haber, Dersim

Kemal Kılıçdaroğlu Dersim’e Geliyor

Dersim

Kemal Kılıçdaroğlu Dersim’e Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün  memleketi Dersim’e gelecek.

kemal-kilicdaroglu1

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Dersimnews.com – En son genel seçim zamanı memleketine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  bugün Dersim’e geliyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün uçakla Elazığ’a gelip, buradan karayolu ile Dersim’in  Pertek İlçesi’ne geçecek. Burada halka bir araya gelip, geceyi Dersim’de kent merkezinde geçirecek. Kılıçdaroğlu, yarın sabah memleketi Nazımiye’ye gidecek.

KEMAL KILIÇDAROĞLU PARKI’NI AÇACAK

kemal-kilicdaroglu-park

Nazımiye Belediyesi tarafından 2 yıl önce yapılan parkın açılışı Kemal Kılıçdaroğlu gelmediği için yapılamadı.

Kılıçdaroğlu, Nazımiye Belediyesi tarafından yapılan “Kemal Kılıçdaroğlu Parkı”nın açılışını yapacak. Burada halka hitap edecek olan Kılıçdaroğlu, geceyi Dersimi’de geçirdikten sonra 9 Ağustos’ta Pülümür’e geçip buradan karayoluyla Sivas’a hareket edecek.

Sosyal medyada paylaşın
        
   
Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nineteen + nineteen =

More in Dersim

To Top